Telerevista-Rrugëtimi drejt Katar 2022
Telerevista-Rrugëtimi drejt Katar 2022

Telerevista-Rrugëtimi drejt Katar 2022

ep. 10, Dokumentar, 2022. Në këtë episod do të zbulojmë konceptin pas projektit të stadiumit më të fundit të përfunduar për Kupën e Botës 2022; do të shoqërojmë skuadrën e inspektimit të FIFA-s në vizitën e fundit në Katar, si dhe do të festojmë 40-vjetorin e arritjes më të madhe futbollistike në historinë e Katarit