Teodor Vaso
Teodor Vaso

Teodor Vaso

Emblema e futbollit korçar-Dokumentar kushtuar ish futbollistit dhe trajnerit Teodor Vaso. Idea dhe realizimi nga Dëfrim Methasani. 2019