TESTAMENTI I RI
TESTAMENTI I RI

TESTAMENTI I RI

Teatër, 2020. Director: Gëzim Kame; Starring: Viktor Zhusti, Yllka Mujo, Zamira Kita, Sotiraq Bratko, Guri Koço. Një komedi franceze e shkruar në vitet ’30-të nga Sacha Guitry. Mjeku i njohur Dr. Marcelin detyrohet të rishkruajë testamentin e tij pasi zbulon tradhtinë e së shoqes. Rastësisht testamenti i rishkruar zbulohet para kohe dhe gjithë sekretet e jetës së mjekut dhe atyre që e rrethojnë dalin në dritë.