Teuta-Tirana (Liga Unike 2021-22) -ritransmetim
Teuta-Tirana (Liga Unike 2021-22) -ritransmetim

Teuta-Tirana (Liga Unike 2021-22) -ritransmetim

"Ramazan Njaja", Durrës. Ndeshja e javës së pestë të Ligës Unike, kompeticion me ekipet e basketbollit të Shqipërisë dhe Kosovës. Ylli i Suharekës kampion në fuqi. Koment: Henri MOJA