THE FOLLOWING
THE FOLLOWING

THE FOLLOWING

ses. 2, ep. 1, Serial, 2015. Director: Kevin Williamson; Starring: Kevin Bacon, James Purefoy, Shawn Ashmore. Një vrasës serial shumë karizmatik, por dhe psikopat në të njëjtën kohë, arrin të ngrejë një rrjet të tërë vrasësish serial që i binden çdo komande që ai iu jep. Një ushtri vrasësish dhe vetëm një shpëtimtar, agjenti i FBI-së, Ryan Hardy.