The Jongle book
The Jongle book

The Jongle book

Film vizatimor, USA, 1995. Director: Toshiyuki Hiruma Takashi. Djali i ri Mowgli, i cili u rrit në xhungël nga kafshët, duhet të vendosë nëse i përket xhunglës apo botës njerëzore, si dhe të përballet me Tigrin Horr, i cili po kërcënon tufën e ujqërve që e birësoi