The Predator
The Predator

The Predator

Action, Adventure, Sci-Fi, USA, 2018. Director: Shane Black; Starring: Boyd Holbrook, Trevante Rhodes, Jacob Tremblay. Kur një djalë i vogël thërret aksidentalisht gjuetarët më vdekjeprurës të universit të kthehen në Tokë, vetëm një skuadër famëkeqe ish-ushtarakësh dhe një mësues i pakënaqur i shkencave mund ta parandalojnë shfarosjen e racës njerëzore