Thellësisht shqiptar
Thellësisht shqiptar

Thellësisht shqiptar

Dokumentar, Idea dhe realizimi: Ëngjëll Ndocaj. Viti i prodhimit 2014. Thesaloniku, me artin dhe kulturën, është një prej emrave që vjen nga antikiteti, i transformuar nga koha në kohë. Ai mban gjurmë osmane e hebraike, arkitekturë bizantine e paleokristiane