Thirrja e natyrës
Thirrja e natyrës

Thirrja e natyrës

Dramë, aventurë, Baku është një qen me zemër të madhe, jeta e lumtur shtëpiake e të cilit merr fund kur atë e largojnë nga shtëpia e tij në Kaliforni dhe përfundon në natyrën e egër ekzotike të Alaskës. Si qeni më i ri në slitë poste, Baku përjeton aventura të rrezikshme, deri sa në fund gjen vendin e tij të vërtetë në botë