Ti Shqipëri më jep nder
Ti Shqipëri më jep nder

Ti Shqipëri më jep nder

Dokumentar, Dokumentar për bashkatdhetarët tanë në Britaninë e Madhe. Jeta në qytetin e Londrës rrëfyer përmes vlerave, fitoreve, rritjeve profesionale, ruajtjen e traditave të mbartura nga vendlindja. Idea dhe realizimi: Driada Sinani. 2014