Ti Tironë, dashni e madhe
Ti Tironë, dashni e madhe

Ti Tironë, dashni e madhe

Koncert popullor, Shqipëri, 2018. "Ti Tironë, dashni e madhe", është koncerti i mbajtur në Amfiteatrin e Tiranës për të gjithë dashamirësit dhe adhuruesit e muzikës Tiranase. Në këtë koncert marrin pjesë disa nga këngëtarët më në zë të muzikës popullore të Shqipërisë së Mesme, si: Valbona Mema, Sinan Hoxha, Altin Shira etj. Prodhim RTSH, viti 2018