Tinguj zemrash nga Ballkani
Tinguj zemrash nga Ballkani

Tinguj zemrash nga Ballkani

Dokumentar, Idea dhe realizimi: Ëngjëll Ndocaj, Besnik Kaltanji. Viti i prodhimit 2002. Udhëtim në Beograd gjatë ditëve të fundit të shtatorit, i cili është kthyer tashmë në jetën normale, duke respektuar paqen, traditat, historinë, kulturën e secilit dhe duke lënë mënjanë prapaskenat politike