Tinka Kurti
Tinka Kurti

Tinka Kurti

Dokumentar, Shqipëri, Tinka Kurti, një aktore e Teatrit"Migjeni "të Shkodrës, shkëlqen me role protagoniste në filma si"Gjaku i Arbrit", "Histori Irkutase", "Toka Jonë", "Fisheku në pajë "apo"Fejesa e Çehovit". Kurti ka interpretuar edhe në kinema, në rreth 35 filma artistikë, duke e nisur karrierën e saj në kinematografi me filmCikli"Portrete". Idea dhe realizimi: Agron Çobani, Esat Teliti. Prodhim i vitit 2003