Tirana-Erzeni (Volej-Liga Gjergj Kastrioti)
Tirana-Erzeni (Volej-Liga Gjergj Kastrioti)

Tirana-Erzeni (Volej-Liga Gjergj Kastrioti)

Në pallatin e sportit"Farie Hoti "luhet për javën e 5-të të ligës së përbashkët të volejbollit midis Shqipërisë dhe Kosovës Koment: Gjergj VYSHKA