Tirana-Prishtina (Liga Unike Femra) -ritransmetim
Tirana-Prishtina (Liga Unike Femra) -ritransmetim

Tirana-Prishtina (Liga Unike Femra) -ritransmetim

Java e parë e sezonit 2021-22 te Liges Unike ne basketboll per femra me pjesëmarrjen e skuadrave nga Shqipëria dhe Kosova. Koment: Henri MOJA