TOGO
TOGO

TOGO

Film Artistik, 2019. Director: Ericson Core; Starring: Willem Dafoe, Julianne Nicholson, Christopher Heyerdahl. Aventurë, biografi, dramë. Historia e vërtetë e Leonhard Seppala dhe qenit të tij të slitës, Togo. Ata ndërmarrin një udhëtim të gjatë e të guximshëm në tundrën e Alaskës në vitin 1925, me qëllim që të shpërndajnë vaksinat kundër difterisë në një qytet të izoluar nga dimri