Tomka dhe shokët e tij
Tomka dhe shokët e tij

Tomka dhe shokët e tij

Fëmijë, 1977. Director: Xhanfize Keko; Starring: Enea Xhegu, Sotiraq Çili, Zehrudin Dokle, Pavlina Oça, Xhelal Tafaj. Tomka është një djalë i vogël që i pëlqen të luajë me top së bashku me shokët e tij. Por fushën e futbollit e marrin nazistët që kanë hyrë në qytet. Tomka, nën kujdesin e të rriturve, fillon të organizojë aksione kundër kampit ushtarak që është dislokuar në fushën e tyre të dikurshme të lojës