Topthat shumëngjyrësh
Topthat shumëngjyrësh

Topthat shumëngjyrësh

Aventurë animacion serial, Singapor / SHBA, 2013. Directors: Simon Pike, Aidan McAteer, Christian Cheshire; Starring: Marlon Dance Hoi, Chio Su Ping, Jeremy Linn. Fjus, Pogo, Njuit, Babëls, Slik, Zi dhe Xheef janë shtatë krijesa me gëzof shumëngjyrësh të cilët përpiqen që ti mbijetojnë rreziqeve të jetës së përditshme, duke i kthyer pa dashur situatat e zakonshme në ngjarje të papritura, të jashtëzakonshme dhe gjithmonë me humor