Toro
Toro

Toro

Aksion, aventurë, krim, 2016. Director: Kike Maíllo; Starring: Mario Casas, Luis Tosar, José Sacristán. Toro është një djalë i ri dhe dora e djathtë e Romanos, një bos i fuqishëm mafioz në Málaga të Spanjës. Kur Toro vendos të largohet jeta e krimit, ai kapet dhe dënohet me burg. Por, pasi kryen dënimin e tij ai detyrohet të rikthehet në botën e krimit për të shpëtuar vëllanë dhe mbesën e tij që kërcënohen nga Romano, ish-shefi i tij.