Torrente, operacioni Eurovegas
Torrente, operacioni Eurovegas

Torrente, operacioni Eurovegas

Film Artistik, Spanjë, 2014. Director: Santiago Segura; Starring: Santiago Segura, Julián López, Jesulín de Ubrique. Aksion, komedi. Një polic mashtrues, me pseudonimin Torrente, del nga burgu në vitin 2018 dhe gjen një Spanjë krejt ndryshe nga nga ajo që njihte. Ai vendos të grabisë një kazino së bashku me ndihmën e një grupi njerëzish të paaftë. Ky është filmi i pestë nga saga"Torrente"