TRA-LA-LA-ZECCHINO D ORO-2014
TRA-LA-LA-ZECCHINO D ORO-2014

TRA-LA-LA-ZECCHINO D ORO-2014

Zecchino D'Oro është Festivali i Këngës italiane për Fëmijë. Kënaqësia që vetëm ata dinë ta përcjellin me këngët dhe interpretimet e tyre të mrekullueshme. Këngët konkurruese të Zecchino D'Oro 2014, si në çdo edicion të këtij festivali sjellin të gjitha ngjyrat e botës fëmijërore me tekstet shumë domethënëse dhe me harenë e melodisë. Bëhuni pjesë e këngës dhe gëzimit fëmijëror. RAI, 2014