TRAGJEDI KOLUMBIANE
TRAGJEDI KOLUMBIANE

TRAGJEDI KOLUMBIANE

RTSH, 2018. Idea dhe realizimi: Kristo Thoma. RTSH, 2019. Idea dhe realizimi: Kristo Thoma. Dokumentari nga cikli"Histori Botërorësh "sjell për teleshikuesit momentet më të bukura dhe figurat më të spikatura në përiudha të caktuara në kombëtaren e futbollit të Kolumbisë.