Trajnerët e Kombëtareve të EURO. 2024
Trajnerët e Kombëtareve të EURO. 2024

Trajnerët e Kombëtareve të EURO. 2024

24 trajneret te cilet do te drejtojne ekipet konkurruese ne euro 2024. Nga Spaleti tek Montela nga Silvinjo tek Nagelsman apo edhe Deshamp, timonieret te cilet do te tentojne te fitojne trofeun kontinental. Karriera jeta pasionet dhe sukseset ne kete jeteshkrim te heronjve te heshtur