Trankulturë-premierë
Trankulturë-premierë

Trankulturë-premierë

Emision, Shqipëri, 2021. Një emision për Transkulturën në Shqipëri, si një metodë që ndihmon si të shohësh te tjetri për më shumë njohje dhe përqasje