TRANSFORMUESIT - HAKMARRJA E TË RËNIT
TRANSFORMUESIT - HAKMARRJA E TË RËNIT

TRANSFORMUESIT - HAKMARRJA E TË RËNIT

Aksion, aventurë, fantashkencë, 2009. Director: Michael Bay; Starring: Shia LaBeouf, Megan Fox, Josh Duhamel. Sam Witwicky i ka lënë pas Autobotët për t'iu rikthyer jetës normale. Por, kur mendja e tij pushtohet nga simbole të kriptuara, Deseptikonët e vënë në shënjestër dhe ai rikthehet sërish në luftën e Transformuesëve.