TREGIME PËR USHQIMIN E SHPIRTIT
TREGIME PËR USHQIMIN E SHPIRTIT

TREGIME PËR USHQIMIN E SHPIRTIT

Dokumentar, 2013. Director: Tonislav Hristov. Satovcha është një fshat i vogël bullgar me 2021 banorë të grupimeve të ndryshme fetare dhe etnike. Dikur të ndarë nga një e kaluar e mbushur me konflikte, tani ata kanë gjetur një mënyrë për t’u lidhur me njëri-tjetrin përmes një mediumi të thjeshtë: ushqimit.