Trekëndëshi i Bermudës
Trekëndëshi i Bermudës

Trekëndëshi i Bermudës

Dokumenta të huaj/Kulturë, Trekëndëshi i Bermudës është një nga vendet më misterioze në planet që ka ndezur kuriozitetin dhe fantazinë e shkrimtarëve dhe njerëzve të shkencës. Zhdukja e herëpashershme e mjeteve lundruese e ka bërë te njohur dhe si trekëndëshi i djallit