TUNELI
TUNELI

TUNELI

Dramë, 2017. Director: Ilir Harxhi; Starring: Arben Derhemi, Enver Petrovci, Naum Shundi. Korrupsioni, emërimet sipas interesave personale dhe"plagë "të tjera të tranzicionit në Shqipëri, bëjnë që edhe vetë ata që i shkaktojnë të vuajnë prej tyre. Por a korrigjohet diçka kur incidentet prekin edhe"të pushtetshmit"?