Turet e mëdha të ishujve skocezë-ritransmetim
Turet e mëdha të ishujve skocezë-ritransmetim

Turet e mëdha të ishujve skocezë-ritransmetim

ses. 3, ep. 5, Dokumentar, Në këtë cikël dokumentarësh me pamje të mrekullueshme do të njihemi me bregdetin skocez, një ndërthurje mahnitëse e kepave shkëmborë dhe plazheve mbresëlënëse