Twiggi fytyra e viteve 60
Twiggi fytyra e viteve 60

Twiggi fytyra e viteve 60

Dokumentar i huaj/Biografi/Art/Kulturë, Vitet ’60-të në Londër njihen dhe si vitet e revolucionit rinor. Twiggi, modelja londineze, do të shndërrohej në ikonën e kohës dhe imazhi i saj në imazhin e asaj kohe. Duke ndjekur gjurmët e saj ky dokumentar na çon në Londrën e atyre viteve, të mbushur plot kreativitet