UCL: The Players-ritransmetim
UCL: The Players-ritransmetim

UCL: The Players-ritransmetim

Kilian Mbape dhe Kevin De Brujn jane yjet e episodit te pare te dokumentarit te ri te UEFA-s. Nje prapaskene e jetes se dy futbollisteve simbol te futbollit evropian e regjistruara gjate sezonit te shkuar te UEFA Champions League