UDHËTIM ME SHIJE-PËRMBLEDHJE
UDHËTIM ME SHIJE-PËRMBLEDHJE

UDHËTIM ME SHIJE-PËRMBLEDHJE

Rtsh, arkiv. Skenari: Ani Abazi. Prezanton: Katerina Gremi. Cikël reportazhesh ku teleshikuesi njihet me të veçantat dhe të bukurat e artit dhe traditës së kulinarisë në krahina të ndryshme të Shqipërisë.