Udhëtim në gjashtëdhjetë vite
Udhëtim në gjashtëdhjetë vite

Udhëtim në gjashtëdhjetë vite

Dokumentar, Shqipëri, 2019. Një film dokumentar kushtuar minierës''11 Heronjtë' 'të Batër-Martaneshit. Skenari dhe regjia nga Engjëll Ndocaj. 2019