UDHËTIM NË MEMORIE
UDHËTIM NË MEMORIE

UDHËTIM NË MEMORIE

Rtsh, 2021. Moderatore: Julka Gramo. Një emision televiziv ku personazhe të dashur të jetës sociale, medias, artit, kulturës dhe sportit kthehen pas në kohë duke na prezantuar jo vetëm copëza të rëndësishme nga jeta e tyre, por edhe disa këngë të cilat ua kujtojnë këto periudha, qofshin ato momente të bukura e të dhimbshme, apo aventura të çmendura e fantastike. E ftuar në studio, Gerta Heta