Udhëtim në memorie-premierë
Udhëtim në memorie-premierë

Udhëtim në memorie-premierë

Emision, Shqipëri, 2021. Udhëtim në memorie do të bëjë më shumë dashurinë e jetës sociale, medias, artit, kulturës dhe sportit që kanë një kontribut dhe raportin e veçantë me Tiranën në një rrëfim intim fëmijëria, dashuria e parë të gjitha do të bëni më tej sërish përmes këngëve që kanë qenë kolona zanore dhe një kujtim tjetër. Të ftuarit do të flasin rreth lidhjes së fortë midis muzikën