UDHËTIMI PËR DJEMT E KOMBËTARES
UDHËTIMI PËR DJEMT E KOMBËTARES

UDHËTIMI PËR DJEMT E KOMBËTARES

RTSH Arkiv. Idea dhe skenari: Dëfrim Methasani. Reportazhi na njeh me disa nga miqtë dhe të afërmit e futbollistëve pjesëmarrës në Kampionatin Europian të Futbollit Francë 2016 dhe risjell atmosferën festive në vend gjatë zhvillimit të ndeshjeve.