UEFA EURO Arkive: Episodi 4
UEFA EURO Arkive: Episodi 4

UEFA EURO Arkive: Episodi 4

Historiku i kampionateve evropiane permes protagonisteve qe kane shkruar historine. Në episodin e sotëm: Heronjtë e Francës në fitoren e EURO 2000, reflektojnë mbi titullin e fundit evropian të vendit të tyre. Ylli i skuadrës së parë franceze pjesëmarrëse në Evropian, rikujton edicionin debutues, në vendin e tyre, në 1960-n. Si dhe rijetojmë evropianin e fundit, ku Portugalia, katër vite më parë