UEFA: Njeriu në mes-Ep4-ritransmetim
UEFA: Njeriu në mes-Ep4-ritransmetim

UEFA: Njeriu në mes-Ep4-ritransmetim

Në episodin e parë ndjekim disa nga arbitrat më në zë të futbollit evropian të cilët përpiqem të përshtaten me VAR-in si dhe japin mendimin e tyre mbi disa prej ngjarjeve më të diskutuara në 2019-n