UNË JAM SEMI
UNË JAM SEMI

UNË JAM SEMI

Dramë, 2001. Director: Jessie Nelson; Starring: Sean Penn, Michelle Pfeiffer, Dakota Fanning. Një burrë me aftësi të kufizuara mendore lufton për kujdestarinë e vajzës së tij 7-vjeçare dhe në këtë proces ai u dëshmon të gjithëve vlerën e vërtetë të dashurisë dhe familjes.