Vaj për t'u ndjerë krenar
Vaj për t'u ndjerë krenar

Vaj për t'u ndjerë krenar

Dokumentar i huaj, Vaji i Arganit, vetitë e tij të rralla dhe kuruese. Si dhe ku prodhohet ky vaj çudibërës dhe pse kap kërkesë të lartë për të.