VAJZA E KËNETËS SË VDEKJES
VAJZA E KËNETËS SË VDEKJES

VAJZA E KËNETËS SË VDEKJES

Krim, 2016. Director: Axel Barth; Starring: Robert Atzorn, Jytte-Merle Böhrnsen, Alexandra Neldel. Hanesi, një djalë simpatik që punon në rezervatin e tij të peshkut jashtë qytetit, po përgatitet që e dashura e tij të transferohet dhe të jetojë bashkë me të në fshat. Por gjetja e një kufome do e përmbysë gjithë planin. Shefi i policisë Keler vjen në fshat dhe nisë të hetojë Hanesin si të dyshuar për vrasje.