Vajza e oqeanit
Vajza e oqeanit

Vajza e oqeanit

Aventurë animacion serial, Shtetet e Bashkuara, 2009. Director: John Tatoulis Colin South; Starring: Cathy Cavadini, Jessica Kardos, Ian James Corlett. Në planetin e Oqeanit kishte katër kristale jete, të cilat mbroheshin nga Balena e Shenjtë, rojtarët e mençurisë. Mijëra vjet më parë Galieli, magjistari i lig i hapësirës, vodhi një nga kristalet dhe shqetësoi ekuilibrin e natyrës. Tani Neri, Princesha e Oqeanisë, duhet të kërkojë kristalin dhe të rivendosë ekuilibrin e natyrës