Vdekja e burrit
Vdekja e burrit

Vdekja e burrit

Film artistik shqiptar, Shqiperi, 1990. Director: Lisenko Malaj. Një ambasador del në pension dhe vendos të kthehet të jetojë në fshatin e lindjes të cilin nuk e ka vizituar gjatë 20 viteve të fundit. Ai bindet për hendekun e madh që ekziston midis tij dhe shokëve të dikurshëm të fëmijërisë. Ai mbyllet në shtëpi në qilarin e fëmijërisë ku luante dikur me shokët e tij