Vëllezërit Darden
Vëllezërit Darden

Vëllezërit Darden

Dokumenta të huaj/Art/Biografi/Kulturë, Dy regjisorë të rëndësishëm të kinemasë belge dhe asaj evropiane. Filmat e tyre karakterizohen nga realizmi ekstrem dhe angazhimi i aktorëve jo profesionistë