VENDIMI
VENDIMI

VENDIMI

Dramë, luftë, Albania, 1984. Director: Kristaq Dhamo; Starring: Kastriot Çaushi, Fane Bita, Eva Alikaj, Edmond Budina. Shqipëria ndodhet nën pushtimin fashist në luftën e Dytë Botërore. Pushtuesit po përpiqen me të gjitha mënyrat të zbulojnë drejtuesit e Partisë Komuniste të Shqipërisë dhe të fshijnë lëvizjen popullore për liri.