VIOLINA MË SHUMË SE UNË
VIOLINA MË SHUMË SE UNË

VIOLINA MË SHUMË SE UNË

Koncert, 2019. Violinisti Zeqir Sulkiqi në një koncert recital me vepra të ndryshme të autorëve shqiptar dhe të huaj. Me një karrierë mbi 40-vjeçare në skenën shqiptare ai vjen në 60 vjetorin e tij së bashku me miqtë e tij artistë. Regjia: Eli Bici