Virusi, Çfarë shkoi keq?
Virusi, Çfarë shkoi keq?

Virusi, Çfarë shkoi keq?

Dokumentar i huaj/Investigativ, Ndërsa COVID-19 u përhap nga Azia në Lindjen e Mesme në Evropë, pse u kap SHBA kaq e papërgatitur? Pavarësisht paralajmërimeve të përsëritura të një ngjitje të fuqishme që kryesoi rrugën tonë, udhëheqësit e Amerikës dështuan të na përgatisin dhe të na mbrojnë. Pse dhe kush është i përgjegjshëm?