Vladimir Grillo, zëri që na mungon
Vladimir Grillo, zëri që na mungon

Vladimir Grillo, zëri që na mungon

Dokumentar, Shqipëri, 2022. Dokumentari që rikthen në ekran ikonën televizive të sportit, mjeshtrin e fjalës dhe gazetarin e komentatorin profesionist, Vladimir Grillo. Për më shumë se 40 vite, foli dhe shkroi gjuhën e bukur shqipe të sportit në Televizionin Shqiptar. Por, kush ishte Vladimir Grillo? Cila është historia e tij? Një dokumentar nga Dëfrim Methasani