WWE: Raw-ritransmetim
WWE: Raw-ritransmetim

WWE: Raw-ritransmetim

ses. 28, ep. 40, Sport, SHBA, 2020. Gjigandet e Wrestling botëror nuk ndalen. Rivalitet, histori, dramë. Fillimi i një epoke të re, Wrestling WWE çdo fundjavë një mbrëmje ekskluzive me emocionet e RAW dhe SMACKDOWN. Koment: MARSEL ZADRIMA