XHAXHA TONI
XHAXHA TONI

XHAXHA TONI

Dokumentar i huaj, Në vitet 60-të - 70-të në Bullgarinë komuniste lulëzoi një studio shumë prodhimtare e filmit vizatimor. Dokumentari na njeh me Toni Trayanov, që të gjithë e njohin si xhaxha Toni, një nga gjenitë e filmit vizatimor bullgar. Cilët janë personazhet që ai krijoi dhe si ia dilte të mbijetonte në një regjim totalitar ku gjithçka kontrollohej nga shërbimi sekret i asaj kohe